HTML

Friss topikok

9 perc

2012.04.29. 21:24 Fremond Árpád

9ora.pngA kampány „finisébe” értünk. Ez jól látszik abból is, hogy a mezőgazdasági minisztérium sms-ekkel bombázza a gazdákat. Hisz most kell ám a szavazat. (!!!) Igaz eddig nem foglalkoztak a termelők gondjával, de most választások előtt még a mobilszámát is tudják a termelőnek! Pár napon belül pedig választhatnak a tisztelt termelők. Növénytermesztők, állattenyésztők, gyümölcstermelők, tejtermelők, zöldségtermelők, ki-ki a maga szemszögéből vizsgálja a helyzetet. Senki sem elégedett. Mindannyian kétkedve, de reményt nem vesztve várják a május 6-át.

Változtatni szeretnének. Lehet, még nem tudják pontosan, mit és hogyan, de azt tudják, hogy ez így nem mehet tovább, változtatásokra lesz szükség. Hisz nem normális, hogy a miniszter nem, vagy csak az utolsó pillanatban tárgyal velük! Nem normális, hogy nem lehet tudni milyen támogatásokra számíthatnak, nem lehet tudni a támogatáspolitika hogyan fog működni a jövőben.

Egy biztos, a szerbiai mezőgazdasági miniszter, Dušan Petrović történelmet írt. (!!!) Nincs tudomásom olyan esetről, hogy egy év leforgása alatt a régióban, vagy Európában egy mezőgazdasági miniszter rossz intézkedései háromszor vitték volna ki a gazdákat az utakra. Ráadásul még, hogy le se mondjon ilyen esetekben a mezőgazdasági miniszter?! Nos, erre példa valóban nincs!!! Tovább>>

komment

Címkék: választások gazdák vajdasági magyarság május 6 fremond árpád mezőgazdasági miniszter kampányfinis

A bejegyzés trackback címe:

https://melyszantas.blog.hu/api/trackback/id/tr104481578
süti beállítások módosítása